Millal algab 2020. aasta vormel-1 hooaeg?

Millal algab 2020. aasta vormel-1 hooaeg?
17.03.2020 13:20

Erinevates seltskondades on arutatud, et millal algab täpselt 2020. aasta vormel-1 hooaeg. Kui nüüd päris-päris ametlike kanaleid jälgida siis täpse kuupäeva nimetamine kuulub spekulatsioonide kategooriasse.

Teatavasti pidi läinud pühapäeval toimuma vormel-1 2020. hooaja avaetapp Austraalias - vaata ka: Vormel-1 Austraalia GP ei toimu. Kõik meeskonnad, masinad ja sõitjad olid isegi juba Austraalias kohal, peeti korrapärane neljapäevane pressikonverents ja siis hakkasid tulema halvad uudised. Esmalt teatas McLaren vormel-1 meeskond, et nende meeskonna liikmel võeti positiivne koroonaviiruse proov ja nemad võistlusest osa ei võta, vaata ka: McLaren vormel-1 meeskond ei osale Austraalias, meeskonna liige haigestus koroonaviirusesse. Samal ajal avaldasid ka teiste meeskondade piloodid rahulolematust etapi toimumise üle ning lõpuks otsustasid FIA, Austraalia etapi korraldajad ja vormel-1 sarja omanikud koos etapi ära jätta.

Kui nüüd natuke veel ajas tagasi minna siis veebruari alguses oli juba selge, et Hiina GP mis pidi toimuma 17. -19. aprillini lükatakse edasi või jääb üldse ära viirusepuhangu tõttu Hiinas ja aasias, sest sealt regioonist see alguse sai ja ka esimesed löögid sai Hiina.

Edasi on lükatud või ka võivad üldse jära jääda järgmised võistlused, hooaja teine etapp Bahreini GP 20 - 22 märts ja 3. - 5. aprillini toimuma pidanud Vietnami võistlus.

Neist etappidest järgmised kaks on samuti juba löögi all, 1. - 3. maini toimuma pidav Hollandi GP ja nädal hiljem kalendris olev (8. - 10. mai) Hispaania GP. Mõlema etapi korraldajad on FIA-ga kontaktis võimaliku kuupäevade muutmise või etapi ärajäämise üle aga vaadates mis hetkel globaalselt toimub siis 100% kindel ei ole nende etappide toimumine ega ka ärajäämine kõik sõltub juba kui kiiresti suudetakse haiguspuhangud euroopas kontrolli alla saada ning kas võistluste korraldajatele jääb mõistlik aeg ettevalmistusteks. Tegu on ikkagi kuupäevadega mis jäävad valdavalt üleeuroopaliselt kehtestatud 1. mail lõppeva riigipiiride sulgemise ja eriolukordade vahetusse lähedusse.

Siit kokkuvõtlikult aus vastus on, et keegi ei saa kindlas kõneviisis väita millal algab vormel-1 2020. hooaeg

Loodame parimat ja hoidke kõik end!

Seotud uudised

Seotud uudised puuduvad

Seotud videod

Seotud videod puuduvad

Vaata lisaks

Täna, 29. märtsil on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vihma

Täna, 29. märtsil on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vihma

Täna, 29. märtsil on Eestis pilves selgimistega ilm. Sajab vihma. Hommikul on rannikul paiguti udu. Õhtu poole Edela-Eestis pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal edelasse ja tugevneb 4-10, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 4..9, Kirde-Eestis kuni 12°C.

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 8..14, rannikul kohati kuni 5°C.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@vormel-1.ee | Vormel-1.ee 2024

Teine Maailmasõda | Uusveeb.ee | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee